16082011MIGDIA

La pluja caiguda durant els mesos de juny i juliol permeten que la situació dels boscos de Mataró i el Maresme estigui en millors condicions que en anys anteriors. De tota manera i malgrat les bones condicions, no val confiar-se perquè un canvi dràstic en la meteorologia pot capgirar totalment la situació.


La policia local incauta, a Mataró, 55 quilos d’haixix. Agents del cos van localitzar el passat 7 d’agost, la droga  al maleter d’un cotxe estacionat al carrer de Pasqual d’Aragó, al barri de Cerdanyola.


L’Ajuntament de Mataró habilita una partida de 2.000 euros per poder fer front als retards en el cobrament del PIRMI degut als canvis introduïts per la Generalitat. El PSC ha reclamat explicacions al govern de Joan Mora per saber quines són les mesures que duu a terme per atendre les persones afectades pels canvis en les condicions per poder cobrar PIRMI.


L’estiu no és el millor moment per a les indústries de cinema i de videojocs. Tant les estrenes cinematogràfiques com els nous videojocs destaquen per la seva ordinarietat. Maria Bellostas prova en un reportatge tant videojocs com pel•lícules d’estiu.


Cultura,

L’expedició dels Capgrossos desplaçada al Marroc ha fet el cim del Toubkal, la muntanya més alta del Nord d’Àfrica. Diumenge els 9 expedicionaris van arribar als 4167 metres, l’alçada total d’aquesta muntanya de la serralada de l’Atles.


Esports,

“Tenim equip per jugar la Champions”. Així d’optimista es mostra el defensa mataroní del Màlaga, Sergio Sánchez, a pocs dies de començar la lliga si la vaga anunciada de futbolistes no ho impedeix. El conjunt de la Costa del Sol debuta diumenge que ve, a casa, contra el vigent campió, el Barça.

Fecha de publicación: 2011-08-16 10:23:26
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: