130811migdia

Els trajectes curts i les obres marcaran la sortida de vehicles aquest cap de setmana llarg. Tres dies que estaran marcats per les altes temperatures i els desplaçaments curts, especialment, en carreteres convencionals.


Conscienciar els usuaris de les platges de la importància de prevenir possibles robatoris. Aquest és l’objectiu de la campanya que duen a terme la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i que es basa en recomanacions de seguretat per dificultar l’actuació als delinqüents.


Calor, fred, temperatures baixes o pics de més de 30 graus com el que preveu la meteorologia per aquest cap de setmana. Un estiu que recordarem, o potser no, en tot cas, avui preguntem als mataronins com veuen aquest estiu atípic a la norma habitual per la temporada de l’any.


Cultura,

Els llibres en els que es basa la sèrie televisiva “joc de trons”, el nou èxit literari d’Albert Espinosa “Si em dius vine ho deixo tot, però digue’m vine”, volums que estan en el top ten dels llibres més demanats pels mataronins aquest estiu. La majoria dels lectors opten pels llibres de butxaca, més econòmics i més fàcils de poder carregar a la bossa de la platja, a la motxilla o en els llargs trajectes de les vacances.


Esports,

La mataronina Núria Martínez serà l’encarregada de dirigir el joc del Liomatic Umbertide italià juntament amb la millor base del país transalpí, Francesca Zara. La jugadora formada a les categories inferiors de la Unió Esportiva, s’ha compromès amb el conjunt de l’Úmbria i torna a la Serie A després de la seva experiència a Milà.

Fecha de publicación: 2011-08-13 07:57:53
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: