120811MIGDIA

Els trajectes curts i les obres marcaran la sortida de vehicles aquest cap de setmana llarg. Tres dies que estaran marcats per les altes temperatures i els desplaçaments curts, especialment, en carreteres convencionals.


La voluntat del govern de la ciutat és la de donar cobertura econòmica als efectes de la crisi humanitària que viuen els països de la banya d’Àfrica. Aquesta és la resposta del govern de Joan Mora a la petició formulada pel PSC davant la situació d’emergència que viuen aquests països de l’Àfrica negra.


La manca de recursos naturals condemna a Síria a conviure amb el règim de Bashar Al Assad
La companya Cristina Salad ho analitzarà amb un mataroní d’origen siri


Es pot o no, salvar l’estiu?
Mataró Ràdio ha sortit al carrer per saber les expectatives de les gelateries i les guinguetes que a l’estiu, en teoria, fan l’agost.


Cultura,

Cada estiu els mitjans de comunicació catapulten fins els primers números de les llistes musicals alguns dels temes que més es repeteixen i  es ballen a les guinguetes i les discoteques. Quins són els temes que més sonen a Mataró? Helena Novellas ho explicarà en un reportatge.


Esports,

La mataronina Núria Martínez serà l’encarregada de dirigir el joc del Liomatic Umbertide italià juntament amb la millor base del país transalpí, Francesca Zara. La jugadora formada a les categories inferiors de la Unió Esportiva, s’ha compromès amb el conjunt de l’Úmbria i torna a la Serie A després de la seva experiència a Milà.

Fecha de publicación: 2011-08-12 10:38:26
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: