11VESPRE

La manca de recursos naturals condemna a Síria a conviure amb el règim de Bashar Al Assad. La companya Cristina Salad ho analitzarà amb un mataroní d’origen siri.

El govern municipal desmenteix les denúncies del Partit Popular i considera que el xivarri que es produeix aquests dies al voltant de la mesquita de Rocafonda es tracta d’episodis puntuals. Fernàndez reconeix que la gran quantitat de fidels que acudeix a les mesquites, a l’hora del res, produeix xivarri, però considera que l’alarmisme que crea el PP és innecessari.


Els estrangers residents a la Gran Bretanya viuen amb una calma tensa l’onada de violència que viu el país. Els aldarulls iniciats dissabte passat a Londres han traspassat a algunes de les principals ciutats britàniques. Ho coneixem amb detalls de la mà d’una mataronina resident al nord de Londres.


La calor fa augmentar el consum de productes frescos com fruites i verdures. Maria Bellostas, ha elaborat un reportatge on remena en el cistell dels mataronins per saber què compren aquest estiu.

Es pot o no, salvar l’estiu?
Mataró Ràdio ha sortit al carrer per saber les expectatives de les gelateries i les guinguetes que a l’estiu, en teoria, fan l’agost.

Cultura,

El tenor mataroní Josep Fadó torna a casa per participar a la Gala de Tenors de la 13ena edició del concert de música clàssica Castell de Santa Florentina, a Canet de Mar. La setmana vinent, dijous 18 i dissabte 20 d’agost, Fadó pujarà a l’escenari del Pati d’Armes del Castell canetenc acompanyat de tres dels noms més importants del panorama operístic actual: Ji Min Park i Ricardo Bernal.


Esports,

Mariona Ortiz deixa l’Uni Girona i fitxa pel “Caja Rural Tintos de Toro” de Zamora. La base mataronina continuarà jugant a la Lliga Femenina 1 i serà l’encarregada de liderar el projecte del conjunt espanyol. Després de l’ascens, l’equip de Zamora aspira a consolidar-se a la màxima categoria.

Fecha de publicación: 2011-08-11 12:50:34
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: