100811vespre

Anglaterra viu immersa en una onada de violència. Els aldarulls que vancomençar dissabte al barri londinenc de Tottenham, al nord de Londres, ja shan estès per altres zones de Londres. Conversarem en directe amb una mataronina que viu al nord de la capital britànica.

L’alga tòxica detectada davant de les costes de Sant Andreu de Llavaneres fa unes setmanes continua ubicada en aquesta zona i no afecta a Mataró. De tota manera, es tracta d’una alga microscòpica que segons el doctor Jordi Camp, investigador de l’Institut de Ciències del Mar del CSIC, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, prolifera a les zones rocoses de les costes.

Els imprudents a les platges són una minoria que crida molt l’atenció. Així de contundent s’ha pronunciat el responsable de socors i emergències de la Creu Roja a Mataró i Barcelonès Nord, Xavier Pallàs, durant una entrevista al programa d’aquesta casa Viu la Vida dia a dia.

Sabem quins són els nostres drets com a consumidors? Sabem quines són les noves lleis de consum a Catalunya i què impliquen? Les noves normes preveuen una economia sostenible. L’objectiu és el d’aconseguir que es faci un consum responsable que permeti gaudir del diferents serveis que ofereix el mercat.

Cultura, 

La companyia resident a Mataró ‘Trànsit Dansa’ de Maria Rovira reestrena la propera setmana al teatre Condal de Barcelona “Somorrostro”. Es tracta d’un espectacle que barreja la dansa contemporània amb el flamenc i que vol ser un homenatge als habitants d’aquest barri de barraques de Barcelona.

Esports, 

El nou entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, ja es postulava com a candidat a la banqueta del filial blaugrana en un esmorzar que va protagonitzar a finals d’abril a Mataró. En una trobada amb la FAGEM, el gremi d’empresaris del Maresme, Eusebio va parlar de la seva intenció d’apostar sempre per la “filosofia Barça” en les seves experiències com a tècnic.

Fecha de publicación: 2011-08-10 15:12:54
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:02 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: