090811vespre

Traslladat a l’hospital de Mataró el dispensari de metadona que fins ara es trobava a Premià de Mar. Les retallades han accelerat un procés que segons el director mèdic del Consorci Sanitari del Maresme ja estava previst.


El Partit Popular presentarà un prec al ple del mes de setembre on demanarà que s’apliquin mesures per evitar molèsties als veïns del barri de Rocafonda que viuen a la zona propera al parc del barri. El cap del grup municipal del PP, José Manuel López, reclama que es garanteixi el descans dels veïns i denuncia que durant les nits es fa un ús inadequat dels espais públics i els equipaments del barri.


Cultura,

La companyia resident a Mataró ‘Trànsit Dansa’ de Maria Rovira reestrena la propera setmana al teatre Condal de Barcelona “Somorrostro”. Es tracta d’un espectacle que barreja la dansa contemporània amb el flamenc i que vol ser un homenatge als habitants d’aquest barri de barraques de Barcelona.


Esports,

Marcial Serrano podria compaginar les tasques de directiu i jugador del Club Esportiu Mataró. El nou tècnic, Juan Moscoso, vol comptar amb la veterania de l’extrem mataroní.

Fecha de publicación: 2011-08-09 13:17:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: