09082011MIGDIA

Traslladat a l’hospital de Mataró el dispensari de metadona que fins ara es trobava a Premià de Mar. Les retallades han accelerat un procés que segons el director mèdic del Consorci Sanitari del Maresme ja estava previst.


El Partit Popular presentarà un prec al ple del mes de setembre on demanarà que s’apliquin mesures per evitar molèsties als veïns del barri de Rocafonda que viuen a la zona propera al parc del barri. El cap del grup municipal del PP, José Manuel López, reclama que es garanteixi el descans dels veïns i denuncia que durant les nits es fa un ús inadequat dels espais públics i els equipaments del barri.


El PSC portarà al Ple del mes de setembre una proposta de resolució per què l’Ajuntament respongui a la petició d’urgència que ha fet  el Fons Català de Cooperació per ajudar als països de la banya d’Àfrica. L’objectiu és el de donar una resposta als efectes de la crisi humanitària que afecta aquests estats i que afecta a més de 10 milions i mig de persones.


La meteorologia pot millorar en els propers dies i les temperatures poden enfilar-se als 32 graus el cap de setmana. De tota manera, els meteoròlegs no volen mullar-se i descarten fer previsions a llarg termini.


Cultura,

Nou membres de la colla castellera dels capgrossos comencen una expedició per fer el cim més alt del Nord d’Àfrica: El toubkal. La sortida que ha començat avui mateix, s’emmarca en la celebració dels 15 anys de la colla castellera.


Esports,

Marcial Serrano podria compaginar les tasques de directiu i jugador del Club Esportiu Mataró. El nou tècnic, Juan Moscoso, vol comptar amb la veterania de l’extrem mataroní.

Fecha de publicación: 2011-08-09 10:35:49
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: