08082011MIGDIA

L’excés de senyalització que pot portar a confusió als conductors, falta d’il•luminació i l’ús poc adequat dels conductors. Són les principals conclusions que la fundació RACC ha extret d’una auditoria que ha fet a les rotondes de la Laia l’Arquera, la Plaça de França i


Balanç positiu i poques assistències mèdiques de la Creu Roja de Mataró superat ja l’equador del servei de platges. Una tendència que es diferencia força amb el que està passant a Tarragona, on la darrera setmana s’han produït tres morts a les platges.


Europa es posiciona al capdavant de la llista de destinacions turístiques preferides dels mataronins. Els creuers pel Mediterrani, les Illes Balears i les Canàries són opcions comunes entre els ciutadans de la capital del Maresme.


Cultura,

El Càntir de Tap procedent de Piera triomfa a les festes d’Argentona. L’única terrisseria en actiu del municipi de l’Anoia s’ha encarregat de la creació d’aquest càntir. 


Esports,

El Club Esportiu Mataró fitxa els primers jugadors per formar un equip de cara a la campanya 2011-2012. El nou entrenador, Juan Moscoso, es reuneix aquest vespre amb una desena més de jugadors per intentar incorporar-los al projecte.

Fecha de publicación: 2011-08-08 09:07:11
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: