050811vespre

La platja del Varador recupera la Bandera Verda que garanteix que l’aigua és òptima pel bany segons l’últim anàlisi fet per l’ACA, l’Agència Catalana de l’Aigua. La brutícia que ha baixat per les rieres degut als aiguats del darrer cap de setmana han obligat a hissar la bandera groga fins les 4 de la tarda.


Els banyistes de Mataró mostren la seva insatisfacció amb l’estat de la mar a les platges de la ciutat. Després que aquesta setmana rebés la condecoració amb la Q de qualitat, la realitat és que els darrers dies els mataronins no han pogut gaudir d’aquesta distinció ja que l’aigua ha acumulat la brutícia de les últimes rierades.


Mataró promou el turisme pels seus carrers i espais. Amb aquest objectiu es fomenten les activitats que facin incrementar el nombre de visitants i atraure públic a la capital del Maresme.


Els mataronins d’origen egipci segueixen el procés judicial de l’ex president del país, Hosni Mubark
Nosaltres parlarem en directe amb un d’aquests mataronins per conèixer com es viu des d’aquí el judici contra el dictador.


Saben quantes espècies de ratpenat existeixen a Catalunya? Saben si són cecs o si migren?
Són algunes preguntes que poden trobar resposta a la setena Bat night, la setena nit dels ratpenats que Mataró acollirà el proper 3 de setembre.


Cultura,
“Caledoscopi”, aquest és el nom de la mostra col•lectiva que ofereix fins a finals d’agost Gal-art. Com aquest objecte que canvia de formes i colors també ho faran els quadres i escultures que estiguin en aquest espai.


Esports,

El Santa Coloma i el Montgat es perfilen com els principals rivals del Platges de Mataró en la lluita per l’ascens a la Lliga EBA. Així ho creu l’últim fitxatge de l’equip mataroní, Rafa González, que arriba a l’entitat per reforçar les posicions interiors.

Fecha de publicación: 2011-08-05 12:51:48
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:57 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: