04082011MIGDIA

Tranquil•litat entre els usuaris mataronins que agafaven el tren aquest matí a l’estació de Mataró. La majoria accepta amb resignació la modificació del recorregut de la línia 1 de Rodalies per les obres que es duen a terme al sud de Barcelona que han desconnectat l’estació de Sants.


40.000 usuaris de la línia R1 de Rodalies, la del Maresme, afectats per la interrupció del trànsit ferroviari que es produirà a Barcelona des de demà i fins el 27 d’agost. Tots els trens amb origen o destinació a la comarca començaran i acabaran el seu recorregut a l’estació de França.


Les platges del Varador i el Callao reediten la Q de Qualitat que els va atorgar l’any passat el Instituto para la Calidad Turística Española. Seguretat, neteja, manteniment de les instal•lacions o serveis higiènics són alguns dels punts que s’han avaluat per atorgar aquesta qualificació turística.

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha deixat definitivament l’espai que ocupava a l’antic club nàutic, al Passeig de Mar i ara es troba ara al número 1 de la Plaça d’Espanya, a l’edifici del Sidral. Un trasllat  que és temporal, ja que està a l’espera de trobar un nou local on situar-se.

Cultura,

L’actriu mataronina Sara Espígul protagonitza el muntatge “Una vella, coneguda olor” que s’estrena al setembre al Teatre Nacional de Catalunya. Dirigida per Sergi Belbel, és l’adaptació teatral del primer text que va escriure Josep Maria Benet i Jornet, un dels mestres de la dramatúrgia catalana contemporània. 


Esports,

El Platges de Mataró ha construït un equip per tornar a la lliga EBA i començarà la campanya 2011-2012 com a clar favorit a l’ascens. Així ho apunten la majoria d’analistes i també el pivot del Platges Marc Fabregat, que no refusa l’etiqueta d’aspirant al títol de Copa Catalunya.

Fecha de publicación: 2011-08-04 10:56:22
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: