030811vespre

40.000 usuaris de la línia R1 de Rodalies, la del Maresme, afectats per la interrupció del trànsit ferroviari que es produirà a Barcelona des de demà i fins el 27 d’agost. Tots els trens amb origen o destinació a la comarca començaran i acabaran el seu recorregut a l’estació de França.


La prevenció és vital per evitar cops de calor, cremades o insolacions. És una de les principals recomanacions per tenir cura del sol durant l’estiu i no tenir cap ensurt.


Comerç Mataró Centre edita un plànol-guia comercial pensat pels turistes. Es tracta d’una guia en format  de butxaca on s’hi troba la localització dels establiments de la ciutat.


El Maresme, segona destinació turística de les comarques de Barcelona que aglutina més distintius de qualitat SICTED. 13 poblacions de la comarca, entre les quals Mataró, formen part del programa que reconeix el valor afegit que les empreses donen als seus clients.


La davallada de l’atur a Mataró durant el mes de juliol només respon a l’alta demanda del sector serveis. És el que assegura el coordinador de la UGT del Maresme, Lluís Torrents, davant de les dades de desocupació dels darrers 30 dies.


Cultura,

“La cuina de l’àvia Remei”, el llibre més venut de la mataronina Remei Ribas arriba a la seva 18ena edició. El volum es reedita en versió de butxaca i forma part de d’una col•lecció que reedita els llibres més venuts en català.


Esports,

El president de la comissió de Clubs de Futbol de Mataró, Albert Forns, espera el retorn del Club Esportiu Mataró a l’organisme. Forns té l’esperança de refer relacions amb la nova directiva mataronina encapçalada per Jordi Pi i Marcial Serrano.

Fecha de publicación: 2011-08-03 12:50:01
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: