03082011MIGDIA

La davallada de l’atur a Mataró durant el mes de juliol només respon a l’alta demanda del sector serveis. És el que assegura el coordinador de la UGT del Maresme, Lluís Torrents, davant de les dades de desocupació dels darrers 30 dies.


Comerç Mataró Centre edita un plànol-guia comercial pensat pels turistes. Es tracta d’una guia en format  de butxaca on s’hi troba la localització dels establiments de la ciutat.


El Maresme, segona destinació turística de les comarques de Barcelona que aglutina més distintius de qualitat SICTED. 13 poblacions de la comarca, entre les quals Mataró, formen part del programa que reconeix el valor afegit que les empreses donen als seus clients.


La prevenció és vital per evitar cops de calor, cremades o insolacions. És una de les principals recomanacions per tenir cura del sol durant l’estiu i no tenir cap ensurt.


Cultura,

“La cuina de l’àvia Remei”, el llibre més venut de la mataronina Remei Ribas arriba a la seva 18ena edició. El volum es reedita en versió de butxaca i forma part de d’una col•lecció que reedita els llibres més venuts en català.


Esports,

El president de la comissió de Clubs de Futbol de Mataró, Albert Forns, espera el retorn del Club Esportiu Mataró a l’organisme. Forns té l’esperança de refer relacions amb la nova directiva mataronina encapçalada per Jordi Pi i Marcial Serrano.

Fecha de publicación: 2011-08-03 08:48:11
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: