030811vespre

Torna a baixar l’atur a Mataró durant el mes de juliol i continua, d’aquesta manera, la tendència a la baixa en la desocupació que marca el període estival. El mes de juliol 95 persones han trobat feina a la ciutat i la xifra d’aturats baixa de les 13mil persones.


El Partit del Socialistes de Mataró endarrereix el congrés local de la formació fins el proper any 2012. Probablement la demora porti els socialistes mataronins a celebrar-lo durant el febrer.


Indignació i malestar. És el que senten els pagesos del Maresme que es dediquen al cultiu de flor i planta ornamental. Des de fa mesos, aquest col•lectiu està patint una onada de robatoris a les explotacions que comporten pèrdues per a la producció.


Càrites interparroquial de Mataró engega una campanya solidària amb Àfrica. L’entitat ha obert un compte per recaptar diners i poder-los enviar a la zona per intentar pal•liar la gran fam que mata cada dia milers de persones.


Cultura,

Mataró acull aquests dies el rodatge de Blancanieves, una producció de cinema espanyola protagonitzada per Maribel Verdú i Ángela Molina. La plaça de Santa Maria és un dels escenaris d’aquesta pel•lícula que situa el clàssic infantil a la Sevilla de principis del segle XX.


Esports,

Juan Moscoso torna a fer-se càrrec del club esportiu Mataró dues dècades després de l’històric ascens a preferent. El tècnic, amb una dilatada experiència al futbol català vol establir les bases d’un projecte seriós i de futur.

Fecha de publicación: 2011-08-02 13:32:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: