290711vespre

Les figures faran l’última sortida aquesta tarda. A un quart de 8 del vespre sortirà de l’Ajuntament l’Anem a tancar, la cercavila que porta les figures fins a Can Marfà fins l’any que ve.

Tronada fi de festa i l’espetec final, propostes per l’última nit de Santes. L’orquestra Girasol serà l’encarregada d’amenitzar la nit fins a trenc d’alba, moment en què els Santeros desfilaran fins a la plaça Santa Anna al ritme de la xaranga Los Labradores.

Èxit absolut del No nhi ha prou. La família Robafaves, lÀliga, la Momerota, el Drac i les Diablesses van sortir de lajuntament cap a dos quarts de tres de la matinada per compartir els seus balls amb els centenars de mataronins que es van aplegar davant de la casa gran.

Multitudinari concert dels Catarres a la plaça de lajuntament. El grup dAiguafreda van delectar els mataronins que van omplir la plaça a vessar amb els temes del seu primer treball. De fet, els Catarres van interpretar dues vegades el tema "Jennifer".

Esports,
El nou regidor d’esports no es planteja introduir canvis al programa de les Santes Esportives de cara a l’any que ve. Pere Galbany ho ha dit en una entrevista de balanç amb aquests serveis informatius.

Fecha de publicación: 2011-07-29 13:01:08
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 30:01 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: