El PSC denuncia falta de transparència en el nomenament del gerent del CSdM

El PSC considera que el nomenament de Joaquim Esperalba com a gerent del Consorci Sanitari del Maresme s’ha fet amb opacitat i usurpant les funcions del Consell rector, que és qui ha de ratificar el càrrec. El primer secretari dels socialistes, Joan Antoni Baron, explica que aquest òrgan encara no s’ha reunit després del canvi de govern i que per tant els membres tampoc han variat. En aquest sentit considera que és una manca de respecte cap als membres del consell haver obviat aquesta informació.

Segons els socialistes cal preguntar a l’alcalde Joan Mora si tenia coneixement del nomenament de Joaquim Esperalba com a gerent del Consorci. En cas que així fos, Baron assegura que volen saber perquè Mora no els ho havia comunicat, als encara membres del consell rector. El primer secretari dels socialistes veu amb mals ulls que els arribés aquesta notícia a través de rumors o dels mitjans de comunicació, enlloc de rebre-la en una comunicació oficial.

Joan Antoni Baron afirma que aquesta no és la primera actuació reprovable dels governs de Convergència i Unió i que considera que en alguns casos actuen amb prepotència i opacitat. En aquest sentit recorda que ja va faltar comunicació quan es va nomenar Joan Mora al Consorci del Port, amb l’anul•lació del Festival Shakespeare o amb la solució dels accessos a la ciutat per autopista.

El Partit dels Socialistes precisa que en cap cas qüestionen la vàlua professional de Joaquim Esperalba, sinó les maneres que amb què s’ha portat a terme el seu nomenament.

Fecha de publicación: 2011-07-07 12:52:57
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (895.5 kb | 03:49 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: