Preservem el Maresme celebra laturada definitiva de les Rondes

La coordinadora Preservem el Maresme es felicita per l’aturada definitiva de la construcció de les rondes. La intenció del govern de la Generalitat de replantejar el traçat representa per aquesta plataforma cívica una victòria per a tota la comarca. El portaveu de Preservem el Maresme, Antoni Esteban, assegura que és una fita històrica que la societat civil hagi sumat esforços per reclamar els seus drets pel que fa a la sostenibilitat i el territori.

Recordem que el secretari de mobilitat, Damià Calvet, ha justificat l’aturada en sec d’aquest projecte referint-se a la manca de coherència que representa iniciar el tram de Mataró quan ni tan sols hi ha plantejada la solució de la comarca. A més afirma que és imprescindible consensuar el projecte amb el territori. Tot plegat, arguments que segons Esteve, la plataforma ha demanat des del principi. El portaveu de la coordinadora explica que no es pot tirar endavant una infraestructura de les dimensions de la que s’havia projectat sense el suport del conjunt del Maresme.

Des de la Generalitat s’han compromès a conversar amb el nou alcalde per planificar la millor opció per a la mobilitat de la comarca però també a iniciar una consulta amb el territori. En aquest sentit, Esteban afirma que la Plataforma vol ser present en aquest procés perquè assegura que compten amb idees i alternatives que poden ser útils, com la que ja van plantejar en període prelectoral a Can Palauet davant les diferents formacions polítiques de la ciutat.

Fecha de publicación: 2011-06-16 13:16:55
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (945.28 kb | 04:01 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: