Mataró acull el Campionat de Catalunya dAtletisme

Les proves de 1.500, 5.000 i 10.000 seran les grans atraccions de la noranta-unena edició del Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme, que es disputa aquest diumenge a Mataró. El debut de Natàlia Rodríguez en 5.000 ha despertat un interès especial entre els analistes d’aquest esport.

Les curses de fons i mig fons es perfilen com les proves més interessants del noranta-unè Campionat de Catalunya d’Atletisme, setzè Míting Ciutat de Mataró. Comptaran amb la participació d’atletes del país, però també amb el concurs d’estrangers que oferiran un salt de qualitat important. Els 5.000 metres i els 10.000, però també els 1.500, centraran, en bona mesura, l’atenció dels amants de l’atletisme. Ho explica el director tècnic del Centre Atlètic Laietània, Andreu Novakosky, que també destaca els concursos de llançament i de salt.

Mario Pestano és el principal favorit en llançament de disc. Insistint en les proves de fons, Novakosky destaca els 5.000 femenins. Natàlia Rodríguez debutarà en aquesta distància enfrontant-se a dues atletes dels Emirats Àrabs que també es posicionen com a candidates al podi.

Són proves que comptaran, com diem, amb la participació d’atletes estrangers, perquè el concurs dels esportistes nacionals només queda restringit a les carreres de velocitat i tanques. Mataró és una de la primeres cites de la temporada d’estiu i els atletes arriben amb ganes d’exhibir el seu nivell.

L’atletisme mataroní té, com a mínim, l’esperança de veure dues campiones de Catalunya i un campió nacional. Mari Carmen González i Àlex Rodríguez són favorits a la prova de 800. La saltadora de perxa Marta Cot també és una de les millors especialistes del país.

L’AGD Club Hoquei Mataró acomiada demà, a casa davant el Burgos, una temporada positiva, en la qual l’equip s’ha consolidat a Primera Estatal superant el registre de punts de la campanya passada. El partit contra el cuer també servirà de comiat al golejador Ivan Acuña, que es retira després de col•laborar activament en la permanència de l’equip, amb els seus gols, 18 en total, durant la segona volta.

Els mataronins tenen totes les opcions d’acabar la lliga amb 45 punts. Juguen contra el cuer, un equip que només n’ha sumat tres en tot el campionat.

Fecha de publicación: 2011-06-03 07:45:35
Calidad del audio: 44.1khz, bitrate: 128
Descargar podcast (4.01 MB | 04:22 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: