Barça

Amb el clàssic de The Queen, “We are the Champions”, així es com celebraven ahir els mataronins al Parc Central el fet que el Futbol Club Barcelona aconseguís la quarta copa de la Champions guanyant al  Manchester United al Wembley Stadium. Alegria i eufòria van omplir aquest espai on s’havia col•locat una pantalla gegant de 30 metres quadrats per tal de veure el partit.

D’altra banda, els mataronins van afirmar que el joc del barcelonistes va anar en la línia dels darrers mesos. Expliquen que el Barça es va imposar a la pista del Manchester i van saber jugar al toc.

Per la seva banda, els promotors de la pantalla gegant que estava instal•lada al Parc Central Vell, la productora mataronina Clack es mostren satisfets per l’acollida del públic i valoren positivament l’assistència dels 2 milers de persones que van gaudir del partit en aquest espai. Eloi Aymerich, un dels socis de Clack assenyala que va ser una nit festiva que es va viure sense incidents i que va tenir la millor cirereta del pastís amb la victòria del Futbol Club Barcelona a la competició.

Fecha de publicación: 2011-05-29 07:59:11
Calidad del audio: 48khz, bitrate: 128
Descargar podcast (2.96 MB | 03:13 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: