La participació arriba al 2909% a les 2 del migdia

Els que s’ ja han exercit el dret a vot han estat els 6 candidats que tenien representació al passat mandat. Al llarg del matí, sense excepció han dipositat les seves paperetes a diferents col•legis de la ciutat. Tots plegats fent una reivindicació contra la participació i demanant als ciutadans que emetin els seus vots.
El candidat socialista Joan Antoni Baron ho ha fet al Centre Cívic del Pla d’en Boet acompanyat de la seva dona cap a les 11 del matí. Com dèiem, ha celebrat que tothom pugui votar i ha recordat que les presents són unes eleccions municipals i que en cap cas equivalen a una primera o una segona volta respecte a cap altres comicis.

Més matiner ha estat el candidat de Convergència i Unió que a menys de 5 minuts per les 9 del matí ja esperava davant del col•legi electoral que hi ha ubicat a l’escola Mare de Déu de Lourdes. Mora ha afirmat que cada ciutadà ha de votar el què més li convingui i ha assegurat que després de sembrar, durant tota la campanya, ara és moment de “sega” i per tant el moment per recollir els resultats.

Qui també ha llançat un crit a la participació ha estat el candidat popular Jose Manuel López. A les 10 del matí ha emès el seu vot al Centre de Formació per a Adults de Rocafonda. L’alcaldable del PP ha destacat la importància d’anar a votar tot explicant que només cal fer-ho cada quatre anys i que només representa un moment.

Sensacions positives per la jornada electoral. Aquesta ha estat la impressió del candidat d’Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa Esteve Martínez que ha emès el seu vot a dos quarts d’1 del migdia al Col•legi Electoral del Camí del Mig. Martínez ha afegit que en les circumstàncies actuals hi ha necessitat de reacció. D’altra banda l’ecosocialista ha valorat positivament la campanya de la seva formació i assegura, com Joan Mora, que ara és el moment de recollir-ne els fruits.

Francesc Teixidó el candidat d’Esquerra Republicana – Reagrupament i Junts Decidim s’ha mostrat esperançat que la jornada sigui el més participativa possible, just després d’emetre el seu vot a l’escola Mare de Déu de Lourdes a les 12 del migdia. El republicà ha desitjat que guanyi el millor i en conseqüència, i segons les seves paraules, que la seva llista sigui una de les més beneficiades.

El candidat de la CUP Xavier Safontria ha assegurat, després de votar al Centre Cívic de Vista Alegre a dos quarts de 12 del migdia, que la jornada electoral és emocionant sobretot perquè els resultats estan molt oberts i ha afegit que espera que la participació sigui elevada tot i que considera que la participació s’ha de fer el dia a dia.

Això pel que fa a les primeres sensacions dels candidats però hem volgut saber també les seves impressions més concretes sobre els possibles resultats. Uns resultats que recordin podran seguir aquest vespre minut a minut a través de Mataró Ràdio gràcies al programa especial que els oferirem els informatius de Mataró Ràdio a partir de les 8 del vespre.

Han estat pocs els candidats que s’han aventurat a donar números...
El candidat socialista Joan Antoni Baron ha afirmat que realment veu possiblitats que el PSC continui sent un partit de govern però que òbviament la última paraula és dels electors. Més confiat s’ha mostrat Joan Mora. El candidat de Convergència i Unió ha assegurat que el resultat de la seva formació pot ser sorprenent i que pot arribar a ser força ampli. Escoltem Baron i Mora

Jose Manuel López ha estat el candidat més valent i s’ha aventurat a posar sobre la taula un empat entre els dos partits majoritaris i pel Partit Popular ha pronosticat entre els 5 i els 6. L’ecosocialista Esteve Martinez ha assegurat que guanyarà la participació i que aquesta serà la victòria real per als partits.

El candidat d’Esquerra Republicana Francesc Teixidó ha mostrat prudència i ha afirmat que esperen treure el millor resultat de la història del partit i ha apuntat que esperen superar els 2 regidors. El candidat de la CUP ha afirmat que hi haurà un empat tècnic que atorgarà més força a formacions petites com la seva.

Fecha de publicación: 2011-05-22 07:48:08
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (2 MB | 08:45 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: