El Mataró Quadis renova tota la plantilla tret de Màtè Balatoni

El Centre Natació Mataró prescindeix dels serveis de Màtè Balatoni. La direcció esportiva del club mataroní valora l’aportació golejadora del jugador hongarès, però decideix no renovar-lo per les seves mancances defensives i poca intensitat en el joc.

45 gols ha marcat Màtè Balatoni aquesta temporada amb el Centre Natació Mataró Quadis. Segon màxim golejador de l’equip, només superat pel seu compatriota Árpád Babay. Aquests registres, xifres fredes, no han servit a l’hongarès per convèncer la direcció esportiva del Mataró Quadis. Tampoc als tècnics, que han decidit prescindir d’ell de cara la temporada que ve. Valoren la seva aportació ofensiva, però es mostren crítics amb les seves llacunes defensives i manca d’intensitat en el joc.


Balatoni és un especialista, un canoner esquerrà amb capacitat anotadora. El Centre Natació Mataró, però, necessita que els seus jugadors estrangers aportin alguna cosa més. La direcció esportiva del club mataroní aposta per jugadors que facin créixer el col•lectiu, i no pas per individualitats, per més brillants que puguin ser.

La millor notícia pels interessos del Quadis, però, és la continuïtat de la resta de jugadors de la plantilla, a banda del porter Jordi Fernández, que al seu dia ja vam explicar que es retira. Segueixen tots els altres. Assegurar la renovació de jugadors com Árpád Babay, Romain Blary, Gonzalo López-Escribano o Fran Sánchez, és un indicador que parla d’un projecte sòlid i engrescador.

El director esportiu del Centre destaca el compromís d’aquests jugadors amb el club. Alguns d’ells han rebut ofertes importants per marxar, però han prioritzat la proposta esportiva del Mataró i la seva implicació en el projecte.

La porteria mataronina, després d’una dècada defensada per Jordi Fernández, estarà a les mans del jove Mario Lloret, com a titular, i dels encara més joves Marc Pannon, Joan Muñoz i David Pujol, que lluitaran per la plaça de porter suplent.

El Mataró Quadis espera tancar la plantilla en qüestió d’una setmana, a tot estirar, però dependrà de com evolucionin les negociacions per fitxar el substitut de Màtè Balatoni.

El club negocia amb un home que aquesta temporada ha jugat a la Divisió d’Honor.      

Fecha de publicación: 2011-05-17 08:10:40
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.07 MB | 04:40 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: