Teixidó: "Certs posicionaments sobre la Ronda de Mataró són un insult a la intel·ligència"

Els posicionaments polítics respecte la Ronda de Mataró són un insult a la intel•ligència dels ciutadans. Així ho ha assegurat el candidat d’Esquerra Republicana, Reagrupament i Junts decidim, Francesc Teixidó en una entrevista als informatius de Mataró Ràdio. El número 1 dels republicans recorda que aquest traçat està aprovat i adjudicat i que per tant no té cap sentit a aquestes alçades retirar el suport al projecte. D’altra banda assegura que el seu recolzament respon a la coherència d’estar al costat d’una iniciativa que ha tirat endavant una Generalitat integrada pel PSC, ICV i ERC. 

D’altra banda, i davant les “picades d’ullet” que ha fet aquests darrers dies el candidat de CiU Joan Mora a Esquerra, després que els republicans proposin la creació d’una Agència de Promoció de Ciutat, Teixidó ha assegurat que no obren ni tanquen les portes a cap partit per un possible pacte. En aquest sentit, Teixidó explica que un cop es coneguin els resultats intentaran interpretar quina ha estat la voluntat dels mataronins i quina pot ser la opció més favorable per als ciutadans.

Una entrevista que poden recuperar íntegrament accedint al web mataronoticies.cat. Dilluns excepcionalment no emetrem entrevista a un dels candidats per coincidència horària, a dos quarts de 8 de vespre, amb el debat electoral organitzat per aquesta casa. La següent entrevista serà ja dimarts 17, a dos quarts de vuit, amb el número 1 de la llista d’ICV-EUiA, Esteve Martínez.

Fecha de publicación: 2011-05-13 12:37:41
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (5 MB | 21:49 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: