La Junta Directiva de Lluís Sardà es desentén del CE Mataró

Lluís Sardà i el seu equip de directius han desaparegut del mapa i el Club Esportiu Mataró pateix, per enèsima vegada, un buit de poder evident. Així ho explica el coordinador esportiu, Marcial Serrano, que juntament amb l’altre responsable de la parcel•la esportiva, Jordi Pi, està fent mans i mànigues perquè el Mataró pugui celebrar el seu centenari amb un primer equip competint.

Feia dies que no parlàvem del Club Esportiu Mataró, però no per això la situació de la principal entitat futbolística de la ciutat s’ha arreglat. El fa pocs mesos nomenat portaveu de la Junta Directiva, José Maria Cañellas, i responsable de la relació amb els mitjans de comunicació, ha canviat de número de telèfon sense avisar i es troba desaparegut en combat. El president oficiós, Lluís Sardà, tres quarts del mateix. Mentrestant, Paco Gonzalo continua sent propietari de la majoria d’accions de la Societat Anònima Esportiva, però no té la intenció ni la capacitat d’evitar l’agonia d’aquest històric club. Així les coses, i davant d’aquest buit de poder, els coordinadors esportius, Jordi Pi i Marcial Serrano, han agafat la paella pel mànec amb l’objectiu d’evitar la defunció definitiva del Club Esportiu Mataró.

Marcial Serrano explica que s’han de multiplicar en les seves funcions dins el club. Dos tècnics que en qualsevol entitat amb cara i ulls haurien d’estar centrats en la gestió esportiva, veuen com han de tractar temes econòmics i socials per assegurar la supervivència del Mataró.

El coordinador esportiu, tècnic del Cadet B de la Fundació, i ara jugador del Vilassar de Mar (va fitxar pel conjunt de Manel Moya després de la retirada del primer equip del Mataró), transmet aquesta sensació de solitud, a l’hora de treballar, i abandó, per part d’una junta directiva que arribava a Mataró amb grans projectes i que ha marxat amb la cua entre cames. Això sí, intentant no fer massa soroll i sense dir, explícitament, que tira la tovallola.

Serrrano remarca que troben a faltar el recolzament d’una junta directiva i admet que, sense la seva protecció, és molt difícil treballar per tirar endavant el club. De totes maneres, el coordinador esportiu del Mataró ratifica la seva voluntat d’intentar confeccionar un primer equip que pugui competir a 2a Catalana.

Les últimes declaracions de Cañellas, abans de desaparèixer del mapa, van ser per donar carta blanca a Gerard Floriach, el tècnic que dirigia el primer equip abans de la retirada, perquè aquest fos l’encarregat de dissenyar la plantilla 2011-2012. Marcial Serrano aclareix que Floriach tornarà a la secció de futbol sala, i que el primer equip del Mataró no és cosa seva.

Finalment, el coordinador esportiu assegura que, malgrat tots els entrebancs, encara es veuen amb forces per intentar formar aquest primer equip de cara la temporada que ve, que hauria de competir a 2a Catalana i que serviria per matar dos pardals d’un tret; d’una banda no perdre la categoria i, de l’altra, arribar al centenari amb un mínim de dignitat.

Mentrestant, l’únic que funciona és el futbol base de la Fundació. L’equip juvenil és a un pas d’aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.

Fecha de publicación: 2011-05-10 10:05:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: