Platges i Quadis acaben la temporada amb sensacions contraposades

El Platges de Mataró acomiada la temporada caient a semifinals de la Lliga Catalana EBA contra el Cornellà, 66 a 69. Els mataronins dominaven el marcador amb comoditat quan faltaven cinc minuts pel final, però es van encallar davant la defensa zonal del rival.

El Platges guanyava de nou abans de començar l’últim quart, gràcies als parcials de 22 a 21, 23 a 20 i 13 a 8. La diferència encara es va ampliar una mica més en aquest últim període; tretze punts quan només quedaven cinc minuts per la botzina final. La victòria mataronina semblava encaminada, però ni amb aquests condicionants ha pogut el Platges acabar la temporada amb un somriure. El Cornellà va capgirar la dinàmica de tot el partit en els darrers instants i va acabar imposant-se per 66 a 69 en les semifinals de la Lliga Catalana EBA.

L’equip de Quique Spà va sobreposar-se a totes les adversitats per presentar batalla a un dels conjunts més en forma de la categoria, que jugarà fases d’ascens. Paco Hernández, que arrossegava problemes físics, només va poder jugar 10 minuts, on va aportar dos punts i un rebot. Tot i això, el treball interior de jugadors com Sergi Homs i Marc Fabregat va propiciar que el Platges fos més poderós dins la pintura. Quinze rebots entre aquests dos jugadors, 43 en total (13 més que el Cornellà). Des de fora, Llorenç Mons va clavar 17 punts amb un 40% d’encert en triples (4 de 10). Va ser el màxim anotador dels mataronins, però no del partit. Alexandre Sanmartín (18 punts/ 12 rebots) es va acabar convertint en el jugador més determinant d’aquest enfrontament, i també en el més ben valorat amb 27 punts. El Platges de Mataró va ser superior en la majoria d’estadístiques, però va perdre massa pilotes (18) i no va saber gestionar l’avantatge en els moments decisius del partit. La defensa zonal del Cornellà va bloquejar l’atac de la Unió en els últims minuts.

L’endemà, el mateix Cornellà s’imposava al Vic, favorit i amfitrió, per guanyar la final a quatre de la Lliga Catalana. La victòria del conjunt del Baix Llobregat ratifica la dinàmica positiva d’aquest equip.

El Platges culmina una temporada per oblidar després del seu descens a Copa Catalunya. Dimecres d’aquesta setmana hi ha prevista una reunió entre directiva, cos tècnic i jugadors per començar a perfilar la propera campanya. Quique Spà renovarà en funció dels jugadors que segueixin a l’entitat.

En waterpolo, el Mataró Quadis també va caure dissabte a les semifinals del Playoff al títol. Idèntic resultat que en el primer partit disputat a la capital del Maresme. 10 a 6 per l’Atlètic Barceloneta, que es jugarà el títol amb el Barcelona. Mateix resultat i sensacions tant positives, o més encara, que en el primer enfrontament de la sèrie. Els mataronins, aquesta vegada, van ser capaços d’anar per davant en el marcador en diverses fases del partit, i no va ser fins l’últim quart que el vigent campió acabaria certificant el seu accés a la final. El tècnic mataroní, Betu Fernández, va acabar orgullós del seu equip.

D’aquesta manera, el Mataró Quadis posa el punt i final a una temporada positiva, on ha jugat el playoff al títol i ha acabat quart a la lliga regular, posició que dóna bitllet europeu de cara la temporada que ve.

El tècnic del Quadis és conscient que alguns dels jugadors més importants de l’equip rebran ofertes per abandonar el club. Els joves talents del Centre Natació Mataró s’han consolidat, aquesta temporada, i la seva cotització ha pujat.

El Centre intentarà convèncer els jugadors que tinguin ofertes parlant-nos d’un projecte esportiu ambiciós. El club mataroní sap perfectament que en matèria econòmica no pot competir contra els més grans, però espera seduir els jugadors amb una bona oferta esportiva.

El Mataró Quadis espera confirmar la plantilla de la temporada que ve en qüestió d’un parell de setmanes.

 

 

 

Fecha de publicación: 2011-05-09 07:04:58
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.66 MB | 07:15 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: