Un Platges de Mataró minvat físicament es juga la Lliga Catalana EBA

El Platges de Mataró arriba mentalment preparat per disputar la final a quatre de la Lliga Catalana EBA, sobretot gràcies als últims resultats positius a la competició regular. A nivell físic, en canvi, els mataronins es presenten a la cita justos de forces.

Les victòries en les últimes jornades de la Lliga EBA han fet créixer la moral d’un equip que aquesta temporada ha passat per moments psicològicament complicats. No tot són flors i violes, però, abans del partit de dissabte a les cinc contra el Cornellà, en les semifinals d’aquesta final a quatre de la Lliga Catalana que es disputa a Vic. A nivell físic, el Platges no arriba a la cita en un punt òptim. Quique Spà és el tècnic de la Unió.

El base i capità, Jordi Ventura, jugarà menys minuts dels que habitualment juga per culpa d’aquestes molèsties físiques. El concurs del pivot Paco Hernández serà dubtós fins última hora.

El base del Cornellà, Cristian Oliva, que durant la temporada regular ha anotat 14 punts i ha repartit 4 assistències per partit de mitjana, és la principal amenaça d’un equip que arriba en ratxa a Vic. Spà apunta que controlar aquest jugador i, sobretot el rebot, serà clau per tenir opcions de guanyar.

El base Ignasi Ariño haurà d’assumir més protagonisme en les tasques defensives, davant el problemes físics de Ventura, però sempre acompanyat pel treball defensiu que també hauran de fer els altres companys mitjançant ajudes.

El Mataró Quadis de waterpolo afronta el partit a la piscina de l’Atlètic Barceloneta amb l’esperança de protagonitzar la campanada i forçar el tercer i definitiu partit d’aquesta sèrie de semifinals del Playoff al títol. Betu Fernández és el tècnic mataroní.

L’equip del Centre ho va intentar dimecres, a casa en el primer partit de la sèrie, però avui en dia encara hi ha massa diferència de potencial entre els dos clubs. Són estructures i filosofies de treball contraposades.  

Si l’Atlètic Barceloneta imposa la lògica i guanya a casa, en aquest partit que es juga a les dotze del migdia, ja esperarà rival per la final; o bé Barcelona, o bé Terrassa.

Fecha de publicación: 2011-05-06 08:24:56
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.14 MB | 04:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: