La Plataforma i la CUP lamenten larxiu del cas Can Fàbregas

La Plataforma Salvem Can Fàbregas lamenta que l’audiència de Barcelona desestimi el recurs que havia interposat sobre l’arxiu de la causa de Can Fàbregas, del jutjat de Mataró. Des de l’agrupació de defensa de l’antiga farinera consideren que el jutge no ha analitzat correctament la documentació. La portaveu de la Plataforma, Núria Manté, assegura que aquesta resolució comportarà la pèrdua d’un altre valor patrimonial de la ciutat i des del seu punt de vista obre les portes a una lliure destrucció del subsòl.

Manté recorda que en primera instància el jutge instructor s’havia fixat precisament en el subsòl i per això va interposar les mesures cautelars que impedien continuar el procés de trasllat. Precisament per això la portaveu de la Plataforma no entén que ara el jutge determini que les restes del subsòl de la fàbrica no estan catalogades.

Per la seva banda la CUP lamenta la resolució de l’audiència de Barcelona i considera que representa una pèrdua pel conjunt de la ciutat. En aquest sentit, el regidor de la formació, Xavier Safontria, explica que un espai valorat per Mataró acabarà a terra només per construcció d’un centre comercial. D’altra banda, Safontria recorda que encara queda per resoldre l’altre recurs que s’havia interposat a aquesta instància judicial.

D’altra banda, Xavier Safontria espera que el procediment que hi ha obert per la via administrativa es dirimeixi a la mateixa velocitat que la via penal. El regidor explica que ara ja ha quedat demostrat que a nivell penal no s’han de buscar responsabilitats però que cal veure si s’ha seguit les pautes correctes per desenvolupar el procés urbanístic.

Fecha de publicación: 2011-05-04 13:11:01
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (820.27 kb | 03:29 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: