Arxivat definitivament el cas de Can Fàbregas

L’audiència de Barcelona desestima el recurs interposat per la Plataforma Salvem Can Fàbregas amb el suport de la CUP sobre l’arxiu de la causa de Can Fàbregas, del jutjat de Mataró. El jutge també determina que les restes del subsòl de la fàbrica no estan catalogades i, per tant, la causa s’arxiva definitivament. L’ajuntament, doncs, podrà posar el solar del carrer Biada a disposició del Corte Inglés perquè faci el centre comercial. Abans, però, s’eliminaran els elements del subsòl i es traslladarà la part de la base de la xemeneia i la paret que encara queden al solar.

El de la Plataforma Salvem Can Fàbregas amb el suport de la CUP és un dels dos recursos que s’havia interposat a l’audiència de Barcelona. L’altre, que encara està pendent de resolució, correspon al Ministeri Fiscal. Baron assegura que tal i com s’ha pronunciat el tribunal amb aquest primer recurs tot fa pensar que el resultat acabarà sent el mateix i per tant serà desestimat.

La previsió era que l’ajuntament entregués el solar al Corte Inglés el mes de juny. Segons l’alcalde han mantingut converses per negociar una pròrroga. Un cop es conegui la resolució d’aquest segon recurs del Ministeri Fiscal que queda pendent, el Corte Inglés haurà de demanar les llicències d’obres i sotmetre el seu projecte a l’anàlisi de diferents administracions. Si tot va com està previst, Baron apunta que les obres per construir el centre comercial podrien començar a finals d’aquest 2011.

Per cert que contra la interlocutòria dictada per l’Audiència no és possible que s’interposi cap altre recurs.

Fecha de publicación: 2011-05-04 13:07:53
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (697.22 kb | 02:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: