Alícia Romero fitxa pel consorci empresarial GlobaLleida

Alícia Romero fitxa com a Directora d’Emprenedoria i Creixement Empresarial del consorci GlobaLleida. La fins ara regidora a l’Ajuntament de Mataró s’encarregarà de fomentar el naixement i el progrés de les empreses a les comarques de Lleida. Romero ocuparà, a partir d’aquest juny, un càrrec directiu d’importància dins el consorci GlobaLleida, que vol treballar pel desenvolupament econòmic de la Terra Ferma.

GlobaLleida és un consorci transversal que vol treballar per empreses de tots els sectors, i no únicament amb els que tradicionalment han estat més importants a les comarques de Ponent. Segons Romero, apostaran tan per la pagesia de tota la vida com per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La nova tasca directiva al capdavant d’aquest consorci lleidatà no obligarà Romero a deixar la comarca. Aquests càrrecs directius ofereixen una flexibilitat que permetrà a la fins ara regidora no canviar de domicili.

Romero ha estat regidora a l’Ajuntament de Mataró des de l’any 1999, ocupant les carteres de Joventut i Dona, Esports, i Promoció Econòmica des del 2005.

Fecha de publicación: 2011-04-30 07:56:44
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: