Joan Mora fitxa dues advocades pels números 4 i 5 de la llista de CiU

El candidat de CiU a lalcaldia de Mataró, Joan Mora, ha apostat per dos homes de confiança per situar-los en els números 2 i 3 de la candidatura. Així doncs, repeteixen en el número 2 Joaquim Fernández (actual portaveu del grup municipal) i en el número 3 el democristià Marcel Martínez.

Núria Calpe (CDC) i Montserrat Rodríguez (independent) són les dues principals novetats de la llista de CiU per a les properes eleccions municipals. Totes dues són advocades i ocuparan, respectivament, els números 4 i 5 de la candidatura nacionalista. Entre els 5 primers de la llista encapçalada per Joan Mora, doncs, hi ha 3 advocats.

Entre les novetats de la candidatura també hi ha leconomista Miquel Rey, que serà el número 7. Lhistoriador Ramon Reixach, autor del llibre "Ciutadà Mora", sincorpora com a independent en el número 11.

Els actuals regidors Pere Galbany, Carolina Soler i Francesc Masriera ocuparan els números 6, 8 i 9, respectivament. Així doncs, mentre que Galbany escala posicions (el 2007 va ocupar el número 8 i va entrar al consistori després de la dimissió dIsabel Martínez), Soler i Masriera en perden.

La llista de CiU ha estat ratificada en una assemblea extraordinària i serà presentada oficialment aquest proper dissabte a les 19.00 a la plaça Santa Anna. d’abril, a les set de la tarda a la plaça de Santa Anna.

Fecha de publicación: 2011-04-12 08:58:43
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.53 MB | 06:40 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: