Desestimat el recurs de la CUP contra l’arxiu de la querella sobre Can Fàbregas

Desestimat el recurs de la CUP contra l’arxiu de la querella sobre Can Fàbregas i de Caralt. El jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró ha desestimat el recurs de reforma que havia interposat la formació independentista i el seu regidor Xavier Safont-Tria, tot just quan es va a donar a conèixer l’arxiu de la causa de Can Fàbregas, que permetia seguir endavant amb el procés per l’arribada del Corte Inglés. Safont-Tria explica que ara presentaran un recurs d’apel•lació a l’audiència provincial, tal i com ja ha fet el ministeri fiscal.

Safont –Tria afirma que quan van presentar el recurs ja veien a venir que seria desestimat, i que per tant la decisió judicial ha estat poc sorprenent. El què si els ha agafat més per sorpresa ha estat que el jutge no hagi argumentat el perquè no han tingut en consideració aquesta apel•lació. Em aquest sentit el regidor de la formació considera que el jutge no ha parat prou atenció a aquest recurs de reforma.

Recordem que al ple de la setmana passada tots els grups van fer front comú per demanar precisament a la CUP, i a la Plataforma Salvem Can Fàbregas, que desisteixin de continuar interposar recursos contra l’arxiu de la querella de Can Fàbregas. En aquest sentit, Safont-Tria asseguren que no tenen cap intenció de replantejar-se el seu posicionament perquè consideren que han d’aclarir aquests fets.

Fecha de publicación: 2011-03-08 13:11:36
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (705.23 kb | 03:00 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: