Més de 300 participants al Congrés per potenciar empreses creades per dones

Més de 300 dones empresàries, emprenedores i directives participen aquest matí a la primera jornada de cooperació empresarial “GettingContacts Woman!”. La cita, que se celebra al Centre de Congressos del TecnoCampus, té com a objectiu generar contactes efectius, promoure el treball en xarxa i incrementar la innovació i competitivitat de les empreses creades o constituïdes per dones. La majoria de les assistents a la trobada celebren l’organització d’aquest tipus d’activitats perquè permeten visualitzar les problemàtiques amb les que es troben les dones emprenedores. De tota manera, volen deixar clar, també, que no es pot abastar tot i confirmen la dificultat de conciliar emprenedoria, vida laboral i família. L’empresària i presidenta de la Fundació Bufí i Plana, Carme Bufí i Plana, assegura que el més important no és ser una “superwoman” sinó, tenir clars els objectius i focalitzar l’atenció cap a aquest punt.

La cita estava ideada expressament per a dones del món empresarial. Una trobada que ofereix la possibilitat de tractar, de manera unitària, les problemàtiques específiques amb les que es troben les dones emprenedores. La primera part de la jornada s’ha centrat en la taula rodona “Dones i Empresa”. Una de les ponents, Marisol Mosquera, empresària peruana i fundadora gerent de Aracari, assenyala que aquest tipus de jornada ofereix la possibilitat de debatre sobre les problemàtiques específiques a les que s’enfronten les dones emprenedores.

CarmeBufí afirma, respecte a aquest tipus de jornada, que aquestes trobades permeten a les emprenedores, empresàries i directives posar sobre la taula els seus punts en comú i les problemàtiques amb les que es troben a l’hora de fundar i mantenir les seves empreses. Carme Bufí considera que és fonamental aquest tipus d’activitat perquè demostra a les emprenedores que no estan soles, a més, segons apunta aquestes reunions són un iman pels contactes empresarials. En el mateix sentit s’han pronunciat la majoria de les més de 300 emprenedores i directives que han participat al “getting contact woman”. Un espai on, també, han pogut intercanviar opcions de negoci o models empresarials. La fundadora de TAsneem GA, la bengalí Tasneem Salam  i l’empresària Ana Laureda, apunten a la necessitat de promocionar l’esperit emprenedor entre les dones.

Fecha de publicación: 2011-03-01 10:58:46
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (830.95 kb | 03:32 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: