Preservem el Maresme dubta del compromís sobre la Ronda Maresme

La Plataforma Preservem el Maresme valora amb reserves el compromís de consens en la Ronda Maresme del conseller de Territori. El president de la Plataforma, Antonio Esteban, explica que tenen l’esperança que CiU compleixi les seves promeses. De tota manera les paraules de Recorder ahir al Parlament sobre aquesta qüestió són, segons Esteban, certament ambigües.  El Conseller de Territori ha convocat una trobada amb la Plataforma el proper 16 de març.

Ja els explicàvem que Lluis Recoder va assegurar ahir al Parlament que es reuniria amb les entitats contràries al traçat per aconseguir consens en un termini de 15 dies. Esteban considera impossible que s’arribi un acord amb tantes veus discordants amb l’actual projecte, entre les que s’hi troba la pròpia Plataforma, el Consell Comarcal o l’ajuntament d’Argentona.

Una reunió en la què la Plataforma Preservem el Maresme pretén exigir al govern d’Artur Mas que elabori un Pla director abans de tirar endavant la Ronda del Maresme. Segons adverteix Esteban el fet de no haver previst un document d’aquestes característiques representa saltar-se la llei.

Fecha de publicación: 2011-02-24 13:45:01
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (731.25 kb | 03:07 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: