L’ajuntament treu ferro a les crítiques de les entitats veïnals sobre la manca de participació al projecte Triangle Molins

L’ajuntament treu ferro a les crítiques de les entitats veïnals sobre la manca de participació al projecte Triangle Molins. A més l’administració local es mostra oberts a incorporar les propostes que es recullin en el procés participatiu paral•lel que han obert aquestes associacions de la ciutat. El president del Pla Integral del Nord i president de l’Institut d’esports Ivan Pera explica que estan oberts a recollir en el projecte les propostes resultants d’aquest procés que, recordem, es lliurarà a l’ajuntament el mes de juny del 2011.

Pera destaca que l’ajuntament ja havia mantingut converses amb les associacions de veïns de Camí de la Serra, Cirera, Molins, Via Europa i nou Parc Central, que es mostren insatisfetes per la gestió de la participació, per exposar-los la seva proposta del Triangle Molins. En aquest sentit explica que ja s’ha exposat tant al Consell del Pla Integral del Nord com al Consell d’Esports.

El president del Pla Integral del Nord i president de l’Institut d’esports clarifica la idea que té l’ajuntament per aquesta zona de la ciutat. Es tractaria d’un espai on s’hi concentrarien equipaments de diferents usos, culturals, socials i esportius. Ara per ara l’ajuntament està mantenint contactes amb diferents entitats per integrar les seves propostes i presentar una versió més definida de la iniciativa als dos consells.

Fecha de publicación: 2011-02-23 14:48:58
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (660.38 kb | 02:49 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: