Vicent Garcia ja és director dels Serveis Territorials dEnsenyament

La consellera d’ensenyament, Irene Rigau, defensa la corresponsabilitat educativa entre escola i família durant la presa de possessió del nou director dels serveis territorials, Vicent Garcia. Rigau també ha justificat la possibilitat de recuperar els exàmens de setembre. En aquest sentit, ha constatat que l’educació preocupa a tota la societat i que per això cal revisar amb deteniment tot el sistema, per poder introduir les modificacions que es considerin necessàries.

Rigau, que ha agraït la generositat de Garcia per haver acceptat el càrrec en un moment crític i de retallades com l’actual, també ha demanat la complicitat del personal docent. Precisament parlant dels aspectes que cal revisar –a més dels exàmens de setembre, aquesta setmana la consellera també s’havia referit a la digitalització de les aules-, Irene Rigau ha parlat també de com reorientar els recursos per millorar l’atenció i rendibilitzar la sisena hora, si és que es pot fer.

La consellera ha fet aquestes declaracions durant la presa de possessió de Vicent Garcia com a nou director dels serveis territorials. Un acte que s’ha celebrat a a la seu dels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament a Mataró-Vallès Oriental, situat al carrer Onofre Arnau. Durant el seu discurs, Vicent Garcia ha defensat la immersió lingüística, ha posat en qüestió la viabilitat de la sisena hora i la necessitat de promoure una millor atenció als alumnes amb necessitats especials.


Protesta de lAMPA de lescola Marta Mata
D’altra banda, alguns dels membres de l’AMPA de l’escola Marta Mata han aprofitat la visita de la consellera Irene Rigau per fer-li arribar una carta en què reclamen la necessitat urgent que la Generalitat construeixi el nou edifici. Els alumnes de l’escola Marta Mata comparteixen espai amb els de l’Antonio Machado i encara no hi ha data per l’inici de la construcció de les noves instal•lacions. Els pares i mares, cansats, denuncien que la situació ja és insostenible i per això reclamen l’inici imminent dels treballs. Albert Canal és membre de l’AMPA.

Fecha de publicación: 2011-02-18 13:29:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.11 MB | 04:50 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: