Lajuntament espera que el govern de Mas acabi els equipaments educatius pendents

L’ajuntament confia en què el nou govern de la Generalitat no deixi guardats en un calaix els equipaments educatius que té pendents la ciutat. Són 4: l’escola Joan Corominas, el nou edifici de l’Angeleta Ferrer al carrer Lepanto, el nou institut escola a la ronda Rafael Estrany, a Rocafonda; i el centre Molí de Vent que s’ha de fer al carrer Maragall, al barri de Cerdanyola. Aquests quatre centres ja s’havien acordat amb l’anterior govern català, però ara Mataró espera que l’executiu de Mas els confirmi si es manté o no aquesta planificació que l’ajuntament considera urgents i necessaris. Conxita Calvo és la regidora d’educació.

Entre altres coses, fins ara faltava un substitut del director dels serveis territorials d’educació, càrrec que ocupava Josep Maria Fernàndez. Un càrrec que serà nomenat aquest divendres i que Mataró Ràdio ja ha avançat que seria l’actual regidor de CiU, Vicent Garcia. Aquesta figura és, segons Calvo, és clau perquè exerceix d’intermediària entre l’ajuntament i la Generalitat.

Conxita Calvo recalca que la construcció de les escoles previstes és necessària per la ciutat, entre d’altres perquè a partir del 2012 es preveu un creixement dels alumnes que s’hauran d’escolaritzar als instituts per fer la ESO. D’altra banda, l’escola Marta Mata, no hauria de quedar afectada pels possibles canvis de calendari que poguessin patir la resta de centres educatius projectats perquè les obres ja estan adjudicades.

Fecha de publicación: 2011-02-15 13:40:52
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (734.2 kb | 03:07 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: