120 km/h

El govern modifica la zona 80 a les vies d’accés a Barcelona des del Maresme. Els canvis s’aplicaran per tant a la B20 i la C-31. En el cas de la C-31 es podrà circular a 120 fins a  Badalona, ara només es podia fins a Montgat. Pel que fa a la B-20 des de Montgat fins a Montigalà es podrà anar a 100 quilòmetres per hora i a partir d’aquest punt a 80. Segons un comunicat d’Europa Press la matinada de dilluns a dimarts es substituirà les senyals de 80 a l’autopista del Maresme. El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep M. Pelegrí, que va ser ahir a la Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró va detallar que s’eliminaran les restriccions de 80 km/h sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

D’altra banda, Pelegrí també va parlar sobre un altre dels temes que el govern de Catalunya té sobre la taula, i que fa referència a la possible reconversió de les caixes, a partir de la modificació de la Llei de Caixes que vol tirar endavant el govern espanyol. El conseller remarca que s’oposen a la modificació d’aquesta legislació, i que treballen per conservar l’essència de les caixes catalanes.

Pelegrí va fer aquestes declaracions durant la seva visita a la Fira de l’Arbre i la Natura de Mataró. Va destacar la fortalesa d’aquest certamen, i la seva importància en el marc de la comarca.

Fecha de publicación: 2011-02-13 07:56:35
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (592.45 kb | 02:31 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: