Baron considera que és innecessari eliminar la zona 80

Eliminar la zona dels 80 quilòmetres per hora no valia la pena per arribar 30 segons abans a Barcelona. És el que afirma l’alcalde Joan Antoni Baron que considera que la velocitat a la que es podia circular a les entrades de la capital catalana és suficient. Una mesura, que recordem va aprovar l’anterior govern de la Generalitat i que pretenia reduir la sinistralitat a les carreteres i reduir la contaminació ambiental.

En aquest sentit, Baron assegura que en una situació meteorològica com la dels darrers dies, amb un anticicló que ha disparat els nivells de pol•lució i que manté en suspensió partícules que contaminen el medi ambient, queda demostrat que els vehicles són els responsables de la pol•lució que cobreix la ciutat comtal.

A més a més, l’alcalde assenyala que la zona 80 que s’havia establert als últims quilòmetres de les vies d’entrada a Barcelona, evitava la congestió de vehicles que s’ha produït sempre en aquestes carreteres d’entrada a la capital. Baron compara la situació que es crea a l’àrea metropolitana amb la manera amb què s’omple una ampolla amb un embut.

Per cert que la persistència de l’anticicló mantindrà molt elevat el nivell de contaminació sobre la ciutat de Barcelona com a mínim durant tres dies més.

Fecha de publicación: 2011-02-09 10:12:09
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (747.14 kb | 03:11 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: