La platja de Pekín, zona de manteniment dembarcacions

La platja de Pekín desapareixerà i en el seu lloc s’hi construirà la nova zona de reparació i manteniment d’embarcacions. Actualment aquesta platja ja forma part de les instal•lacions portuàries i el bany hi està prohibit, però en un futur al seu lloc s’hi perllongarà l’espigó de ponent del port per formar un nou contradic. També es crearà una nova dàrsena a l’oest de la dàrsena pesquera, un moll i esplanada de treball, i l’edifici d’oficines, comerç nàutic i tallers.
Aquesta futura àrea tècnica tindrà capacitat per acollir embarcacions de gran eslora que ara no poden accedir al port actual, i possibilitarà el creixement del sector de repair & refit (manteniment i rehabilitació de grans iots), una de les indústries emergents del sector de la nàutica internacional. L’espai on actualment hi ha l’àrea tècnica, serà per a nous amarraments.
La nova àrea tècnica s’inclou dins el Pla especial del Port, i és una de les actuacions previstes al Pla estratègic i director del Port de Mataró aprovat al setembre de 2009. Ara, el consorci del port haurà de buscar el finançament necessari per tirar endavant la construcció d’aquesta nova zona de reparació i manteniment d’embarcacions.

Fecha de publicación: 2011-02-05 07:40:05
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (589.36 kb | 02:30 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: