Mataró Futbol Club, en estat embrionari

Mataró Futbol Club. Així s’hauria de dir l’entitat que s’està gestant a la ciutat i que naixeria amb la intenció d’ocupar el buit d’un Club Esportiu Mataró que segueix en eterna agonia.

Els promotors d’aquesta iniciativa, amb el persistent Eulogio Carmona al capdavant, ja han contactat amb la Federació Catalana per informar-se sobre els tràmits a seguir a l’hora de formalitzar el naixement d’un club. La Federació els ha derivat al Registre d’Entitats Esportives, on l’equip que encapçala Carmona hauria de registrar el nom de Mataró Futbol Club.

Després dels primers tràmits federatius, la intenció de Carmona és enfocar els tràmits administratius amb l’Institut d’Esports de Mataró. Fonts de l’organisme municipal han confirmat que un tècnic es reunirà amb els promotors d’aquesta iniciativa. D’aquesta manera, l’Institut procedirà amb la mateixa diligència i tracte que dispensa a totes les entitats esportives embrionàries a la ciutat. L’empresari que lidera el projecte del Mataró Futbol Club mostra el seu respecte a aquesta jerarquia.  

Eulogio Carmona recorda el seu pas pel Club Esportiu Mataró i assegura que ell va marxar de l’entitat amb les mans netes. Apunta que la nova entitat estarà gestionada per gent competent. D’entrada, ell en serà president, tot i que només de manera provisional. Andreu Buxeda, fins ara representant del PP a l’Institut d’Esports ocuparà el càrrec de vicepresident.

El Mataró Futbol Club busca, aquests dies, l’escut i els emblemes més adients, a banda d’uns colors que siguin representatius de la ciutat. S’estudien, per tant, el blau i vermell de la bandera de Mataró, i també elements coneguts a la ciutat, com l’escultura de la Laia l’Arquera, o el casc del gegant Robafaves.

Haurem d’estar pendents de la trobada entre els promotors d’aquest nou club i l’Institut d’Esports. La voluntat de Carmona és demanar, únicament, suport logístic en forma d’instal•lacions.

Fecha de publicación: 2011-02-03 07:49:02
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (971.72 kb | 04:08 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: