Quique Spà és el nou entrenador del Platges

Quique Spà és el nou entrenador de l’equip masculí del Platges de Mataró. El club de la capital del Maresme ho ha anunciat en una nota de premsa publicada a la seva pàgina web. D’aquesta manera, Spà tornarà a dirigir la Unió Esportiva més d’una dècada després. Va ser l’entrenador dels mataronins durant la temporada 98-99.

És un tècnic fet a Mataró, que coneix la casa, i també els jugadors de l’actual plantilla del Platges. Quique Spà té experiència a les banquetes, i és l’entrenador ideal per intentar redreçar el rumb de l’equip. Així ho creu el president de la Unió Esportiva, Joan Ventura.

Aquesta temporada formava part del cos tècnic de l’Argentona, però al llarg de la seva carrera professional, Spà ha dirigit diferents equips del Grup C de la Lliga EBA. És un bon coneixedor de la categoria, per tant. Condició indispensable per un entrenador que es fa responsable d’un equip a dotze jornades pel final de la lliga.

El nou tècnic agafa el relleu del destituït Miguel Jiménez i tindrà el repte d’aconseguir la permanència a la Lliga EBA, evitant les últimes quatre places. El Platges presenta, ara mateix, un balanç de 5 victòries i 13 derrotes, i té la salvació a dos partits. Ventura remarca que per assolir el repte, serà bàsic fer-se forts al Mora.

Aconseguir la salvació, però, no és condició sine qua non perquè Quique Spà segueixi entrenant l’equip la temporada que ve. Això dependrà més de les sensacions que no pas dels resultats.

Aquesta mateixa teoria queda refermada per les paraules del nou tècnic. Quique Spà es mostra engrescat amb la possibilitat d’engegar un projecte durador al Platges, més enllà d’aquesta temporada.

Spà recorda la seva anterior etapa al club, fa més d’una dècada, i només té paraules emotives per tot el que va viure llavors. Tornar a la Unió era una proposta difícil de refusar.

El tècnic és conscient que hi haurà moviments en el mercat de fitxatges i que la plantilla mataronina patirà alguns canvis. En aquest sentit, però, ell no ha demanat incorporacions.

Spà fa referència a l’adéu de Marko Janjusevic. El pivot serbi té peu i mig en un equip canari, també de lliga EBA. El Platges fitxarà un jugador interior que ocupi el lloc d’aquest home, que no ha pogut fer oblidar la parella Van de Hare-Albert.

Fecha de publicación: 2011-02-02 07:34:35
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.21 MB | 05:16 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: