Rodri: "El públic ha acceptat els canvis dels Pastorets"

El director de Pastorets Josep Rodri considera que el públic ha acceptat els canvis que ha introduït al muntatge. En una entrevista amb els informatius de Mataró Ràdio el director ha destacat que l’acceptació del públic ha quedat palesa amb els plens que s’han fet durant pràcticament la totalitat de les sessions d’aquesta temporada 2010- 2011. Aquest cap de setmana ha baixat el teló la de l’obra més tradicional del període de Nadal. La novetat més destacada ha estat que ha emmarcat la història en un conte infantil, motiu pel qual es va crear els personatges de dos nens que trobaven el llibre que explica el conte. 
L’espectacle d’aquest any es marcava com a objectiu mantenir més contacte que mai amb el públic per fer-lo sentir partícep del què passava sobre l’escenari. Precisament per això Rodri ha introduït moments en què alguns dels personatges baixaven fins a la platea i interactuaven amb els espectadors. Segons el director aquests han estat alguns dels moments més emocionants i participats dels Pastorets d’aquest any.
Tot i que el punt i final a l’obra s’ha posat fa ben pocs dies, Rodri assegura que ja han tingut temps de fer una primera valoració d’aquells aspectes que caldria millorar del conjunt de la representació. De tota manera el director de Pastorets assegura que no serà fins d’aquí a uns mesos quan començaran a posar fil a l’agulla per veure quins són els canvis necessaris.

Fecha de publicación: 2011-01-31 12:19:11
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.06 MB | 04:37 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: