Carmona assegura que la setmana vinent veurà la llum un nou club de futbol

Crear una nova entitat que prengui el relleu d’un Club Esportiu Mataró moribund. Amb aquest objectiu es produirà, demà, una trobada entre empresaris de la capital del Maresme, entre els quals hi torna a destacar el nom d’Euloigo Carmona, ex secretari tècnic del Mataró.

Va intentar convèncer els actuals directius oficiosos del Mataró que la millor solució era fer foc nou i crear una entitat per començar de zero. No se’n va sortir. Després de marxar del club per la porta del darrere, va lluitar per portar el seu projecte al Rocafonda. Tampoc va poder ser. Eulogio Carmona espera que la tercera sigui la vençuda i que, aquesta vegada sí, vegi la llum el nou club mataroní al qual aspira per poder agafar el relleu d’un Club Esportiu Mataró que agonitza amb més d’un milió d’euros de deute. L’empresari de la capital del Maresme s’ha de reunir demà amb altres promotors de la ciutat per dibuixar les línies mestra d’aquesta projecte. Carmona assegura que la setmana vinent Mataró tindrà un nou club de futbol.


Aquesta nova entitat es presentarà, degudament, davant la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró, i també a l’Ajuntament. Carmona remarca que no demanaran cap mena de recolzament econòmic de l’administració, simplement col•laboració en matèria de logística i infraestructura. Bàsicament, un camp per poder entrenar i jugar.


La intenció és que el nou club compri una plaça, com a mínim, a Segona Catalana, per no haver de començar a competir des de Quarta, la que la temporada que ve serà l’última categoria del futbol català. A banda d’això, un altre dels objectius passaria per la futura incorporació al primer equip de la nova entitat dels jugadors juvenils de l’actual Fundació Privada Esportiva Mataró, el futbol base del Club Esportiu Mataró. Carmona es mostra convençut que aquests jugadors, desencantats amb la situació del conjunt groc-i-negre, trobaran en el nou equip un bon lloc per continuar la seva carrera.


L’empresari mataroní emfatitza la importància que els joves talents mataronins no acabin marxant de la ciutat. Per poder créixer estructuralment com a potència futbolística, aquests jugadors han de tenir a la capital del Maresme una sortida atractiva per seguir jugant quan acabin l’etapa de juvenil.

Eulogio Carmona ha carregat, també, contra els actuals dirigents del Club Esportiu Mataró, que aquesta setmana han tornat a fer el paper de la trista figura en l’afer del comunicat emès a la Federació sense signatura ni segell de club. D’altra banda, Carmona al•lucina amb les declaracions del portaveu i vicepresident del Mataró, Josep Maria Cañellas, implorant ajuda als empresaris de la ciutat.


Finalment, ha apuntat que voler celebrar el centenari de l’entitat en les condicions actuals és un exercici de cinisme del més alt nivell.


Recordem que el Club Esportiu Mataró ha sortit beneficiat dels canvis previstos en les divisions del futbol territorial i que, finalment, jugarà la temporada que ve a Segona Catalana. Així ho ha confirmat la Federació Catalana de Futbol. El Comitè de Competició ha valorat el cas com una retirada i no com una exclusió de la lliga. El Mataró, per tant, jugarà a segona, la temporada 2011-2012, i optarà a l’ascens des del primer any. 

Fecha de publicación: 2011-01-27 07:35:27
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.32 MB | 05:46 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: