Joan Pera porta "Visca els núvis" al Condal

Joan Pera estrena nova obra. Des del proper 2 de febrer l’actor mataroní representa, juntament amb Amparo Moreno, al teatre Condal, “Visca els nuvis!”. Una comèdia sobre els alts i baixos es una parella des del seu matrimoni. Tal i com explica el mateix Joan Pera es tracta d’un muntatge que barreja la nostàlgia, la tristesa i indubtablement, la base còmica de l’obra.
A banda de protagonitzar aquesta obra, l’actor mataroní, també s’ha encarregat de fer-ne l’adaptació. Pera assegura que ha plasmat la seva manera personal d’interpretar i de fer arribar les idees al públic a aquesta comèdia. Una manera més pròpia, i dins del terreny de Joan Pera, de reviure aquesta història. Una de les característiques de l’obra “Visca els núvis!” és l’escenografia que l’envolta. Gran part d’aquesta història se situa en un llit amb quatre columnes, que intenta representar la qualitat d’un compromís matrimonial que ha durat dècades a cavall entre l’amor i el conflicte. Pera destaca que el més important és la història que intenten transmetre.
“Visca els nuvis” és una obra dirigida per Miquel Gorriz que es podrà veure la teatre Condal de Barcelona fins a finals de març.

Fecha de publicación: 2011-01-24 12:28:36
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.29 MB | 05:37 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: