17012011 Informatiu Vespre

Un detingut a Rocafonda per un presumpte delicte d’atemptat i resistència als agents de l’autoritat.
Els fets van passar al carrer Pablo Picasso dimecres al vespre i el detonant va ser un cotxe aparcat en doble fila. La grua va anar a recollir-lo i, en aquell moment, el propietari del vehicle va sortir d’un establiment en estat ebri i molt agressiu

Deu detinguts per vendre peces de bijuteria com si fossin joies d’or massís. Mataró és una de les catalanes on actuava la banda, que hauria guanyat prop de 90mil euros en només tres mesos.

L’Audiència Pública recupera el format habitual que van abandonar l’any passat
En comptes d’una organització per taules, aquesta sessió participativa es farà, com era tradicional, amb una presentació de l’alcalde i de la regidora de serveis centrals i a continuació s’obrirà el torn als ciutadans.

Els veïns de la Ronda Barceló se senten estafats i enganyats. En paraules al ple denuncien que l’Ajuntament permet la degradació de la zona perquè no està fent res per millorar-la.

En només tres setmanes, la polèmica Llei antitabac ha intensificat la demanda de productes farmacèutics per deixar el vici
El cigarret electrònic, per exemple, ha batut rècord de vendes i actualment està esgotat

En cultura,

Crear vincles per potenciar la música i complicitats per crear sinèrgies
Amb aquest objectiu l’Escola de Música Municipal i Sala Cabanyes han signat aquest matí un conveni per participar en la creació dels Pastorets com de la programació habitual de la Sala

Esports,
La junta directiva oficiosa del Club Esportiu Mataró no pot assegurar, a hores d’ara, la supervivència del primer equip fins el final de la temporada. Aquest cap de setmana, el Mataró no s’ha presentat a jugar al camp de l’Avià. En declaracions als informatius de Mataró Ràdio, el vicepresident oficiós i portaveu del Club Esportiu Mataró, Josep Maria Cañellas, ha deixat una porta oberta a la dissolució del primer equip.

El Comitè de Competició de la Federació Catalana ha d’emetre, dimecres, la sanció corresponent al Club Esportiu Mataró per incompareixença en el partit d’aquest cap de setmana al camp de l’Avià. A banda d’això, donarà per perdut el partit que el Mataró va guanyar contra el Premià de Dalt jugant amb l’equip juvenil.

Fecha de publicación: 2011-01-17 13:06:12
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.87 MB | 29:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: