110111migdia

Els ciutadans de la Unió Europea i de nou països extracomunitaris podran votar a les properes eleccions municipals. A Mataró la nova normativa afecta a més de 2.500 ciutadans.


25 directors d’escoles bressol del Maresme participen al programa de formació de la Diputació de Barcelona que pretén dotar-los de la formació necessària per exercir el seu càrrec. Aquest programa incideix sobretot en eines de planificació i gestió de l’activitat i dels recursos humans.


Paulí Mojedano admet haver desviat els 26 mil euros del compte del grup municipal del PP amb l’objectiu de finançar l’acció política dels regidors no adscrits perquè entén que aquests diners són dels regidors i no del grup municipal. Mojedano ha creat una associació que s’anomena “Mataronins” per finançar el projecte fora dels dictats del PP.


Convergència i Unió vol que l’ajuntament mostri públicament la seva satisfacció per la restitució de les quatre columnes de Puig i Cadafalch a Barcelona. Les columnes van ser enderrocades el 1928 per ordre de Primo de Rivera i, des del passat 7 de desembre, tornen a lluir a Montjuic.


Cultura,
Pa Negre d’Agustí Villaronga, filmada parcialment a Mataró, ha obtingut 14 nominacions als Premis Goya. Juntament amb “Balada triste de trompeta” d’Àlex de la Iglesia i “Tambien la lluvia” d’Iciar Bollaín, és una de les favorites de la 25ena edició dels guardons que es donaran a conèixer el 13 de febrer a Madrid.

El Foment Mataroní presenta per primera vegada en nou anys el programa anual inacabat. L’actual situació econòmica no els assegura rebre els ajuts econòmics necessaris per preveure la programació de tot l’any.


Esports,
El Platges de Mataró acaba la primera volta de la lliga amb una derrota davant del Mollet. Tot i l’avantatge que van aconseguir en els dos primers quarts, els de Miguel Jiménez no van saber mantenir aquesta puntuació favorable.

Fecha de publicación: 2011-01-11 12:46:58
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.86 MB | 29:58 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: