28122010 Informatiu VESPRE

Rodalies de Catalunya redistribueix els horaris dels trens de la línia 1, els que passen pel Maresme, que circulen a partir de les 10 de la nit per homogeneïtzar les freqüències de pas D’aquesta manera a partir d’aquesta hora, els combois passaran cada 30 minuts
Antonio Carmona és el portaveu de comunicació de Rodalies de Catalunya

Francesc Teixidó reconeix que els pisos contenidors no estaran acabats quan sacabi el mandat. Així ho ha assegurat el cap del grup municipal d’ERC i regidor d’habitatge, Francesc Teixidó, durant l’entrevista de balanç d’aquest 2010 amb els informatius de Mataró Ràdio.


L’empresa Advisoria, amb seu a Mataró, amplia fronteres i obre una nova seu a Barcelona. L’objectiu és donar resposta a la creixent demanda en dret mercantil i concursal.

En cultura,

Els Capgrossos de Mataró busquen patrocinadors per fer una rèplica de la torre de 9, el primer gamma extra de la colla castellera de Mataró, a tamany real. Lobjectiu dels blaus és el de col•locar lescultura de més de 13 metres dalçada a la rotonda on ara hi ha la Laia larquera.
Escoltem el cap de comunicació dels blaus, Albert Rubí

 
Esports,

El mataroní Albert Homs debuta, amb només 16 anys, amb el primer equip del Joventut de Badalona. Va ser en la derrota del conjunt verd-i-negre, a casa, contra el Granada. El seu germà, Sergi, va jugar amb el primer equip del Platges, i ara forma part de la plantilla del Navàs, equip també del Grup C de la Lliga EBA. Es mostra orgullós del seu germà ACB, però l’insta a tocar de peus a terra i a fer que el debut no es converteixi en flor d’un estiu.

Albert Homs comparteix vestidor amb jugadors de la talla de Jordi Trias, Quinton Hosley, Carl English o Will McDonald.

Fecha de publicación: 2010-12-28 13:23:00
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (6.69 MB | 29:14 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: