Floriach té carta blanca de la junta del CE Mataró

Gerard Floriach, actual entrenador del Club Esportiu Mataró, serà l’encarregat de planificar la propera temporada. Així es desprèn de les paraules del vicepresident i portaveu de la Junta Directiva, Josep Maria Cañellas. L’equip directiu de Lluís Sardà s’ha de reunir abans de Reis per dibuixar les línies mestra del projecte esportiu.

L’any 2010 ha servit per constatar que el Club Esportiu Mataró continua agonitzant. La crisi de l’entitat ha arribat a uns nivells difícils d’assumir. El primer equip acaba l’any com a cuer de la Regional Preferent i sense conèixer la victòria. L’afició s’ha desentès del club i de l’equip, i el Municipal és un camp desèrtic. Per arrodonir-ho, els deutes, xifrats en més d’un milió d’euros, continuen asfixiant el dia a dia del Mataró. Sigui com sigui, la junta gestora encapçalada per Lluís Sardà ha de reunir-se, abans de Reis, per planificar l’any 2011 i procurar redreçar el rumb de l’entitat. El portaveu i vicepresident d’aquesta junta, Josep Maria Cañellas, reconeix que han de començar a dibuixar el projecte esportiu de la temporada que ve, però alhora acabar amb dignitat aquest exercici.

El Club Esportiu Mataró té tots els números d’acabar la temporada com a cuer de la Regional Preferent però, ja ho hem explicat alguna vegada, té la sort que aquesta temporada s’han eliminat els descensos d’aquesta categoria. Així les coses, i com a conseqüència de la reestructuració de les categories del futbol català, el Mataró jugarà la temporada que ve a 2a Catalana.

Cañellas apunta que l’actual entrenador de l’equip, Gerard Floriach, té la confiança dels directius per planificar la temporada 2011-2012 en termes esportius. En aquest sentit, tots els escenaris són possibles. La seva continuïtat com a tècnic, que formi tàndem amb un altre entrenador, o que en recomani algun de fora.

D’altra banda, en relació als possibles fitxatges, el vicepresident i portaveu és conscient que aquests arribaran, només, si el club els pots compensar econòmicament, encara que simplement estiguem parlant de les despeses més bàsiques.

Finalment, Josep Maria Cañellas reitera la seva crida a l’empresariat i al ciutadà mataroní, per tal que tothom col•labori en benefici del club. Remarca que sense ells serà difícil arribar al centenari.

El pilot d’skeleton Ander Mirambell, entrenat pel mataroní Bernat Buscà, guanya la seva primera competició. Mirambell es va adjudicar, ahir, la Christmas Race d’Innsbruck.

Bernat Buscà apunta que la prova té una tradició important, en el calendari de festivitats d’aquesta època, però que no estem parlant d’una competició oficial. Sigui com sigui, és el primer títol de Mirambell i de l’skeleton català.

Ander Mirambell s’ha situat entre els vint millors especialistes d’skeleton d’arreu del planeta. Així ho està demostrant en el Campionat del Món d’aquest esport olímpic d’hivern.         

La cinquena prova del Campionat del Món es disputa el dia 9 de gener, també a la pista d’Innsbruck.

Fecha de publicación: 2010-12-27 07:51:05
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.46 MB | 06:23 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: