Baron no descarta la sociovergència, però preferiria un tercer tripartit a Mataró

L’alcalde no descarta una sociovergència després de les properes eleccions municipals. Joan Antoni Baron ha assegurat durant el tradicional esmorzar de balanç de l’any amb la premsa que, a Mataró, el tripartit encara té corda per estona i que la seva prioritat segueix sent un govern d’esquerres. Tot i això, i per primera vegada, Baron no ha tancat la porta a un possible pacte amb Convergència i Unió per la propera legislatura. Un pacte condicionat als resultats electorals i també a coincidències en el model de ciutat.

Joan Antoni Baron ha repassat l’any que ara s’acaba, un any que ha qualificat de “complicat” però al llarg del qual també s’han culminat projectes com el TecnoCampus, el Museu Bassat, la Nau Minguell o la reforma integral del Mercat de la plaça de Cuba, entre d’altres. L’alcalde també ha tornar a mostrar el seu convenciment que l’afer de Can Fàbregas es resoldrà favorablement als interessos de l’ajuntament i ha lamentat que el procés s’hagi paralitzat durant un any. En aquest sentit, Baron ha recalcat que, si la justícia dóna la raó al consistori, exigirà responsabilitats polítiques als qui han portat el cas als tribunals.

Referint-se a l’afer dels prostíbuls, l’alcalde ha tornat a reclamar a la Generalitat una nova normativa més acotada i que permeti als ajuntaments dotar-se d’eines.

Fecha de publicación: 2010-12-17 10:22:31
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (566.3 kb | 02:24 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: