"Evangelium", el nou espectacle de Trànsit dansa

La companyia de dansa mataronina Trànsit s’instal•la al Teatre Muntaner de Barcelona amb “Evangelium”. Un espectacle que pretén reflexionar sobre el rol de 4 apòstols, Joan Pere, Mateu i Tomàs, transportant-los a l’actualitat. La coreògrafa i directora de la companyia, Maria Rovira, explica que tenien ganes de tractar la religió i que per tant fan un retrat a aquests personatges bíblics en un muntatge en petit format, per poder tenir presència a tot tipus d’escenaris.
En aquest espectacle es vol reflexionar sobre què representa cada un dels apòstols segons el seu rol. Sant Pere carrega el pes de la traïció, en negar a Jesús tres vegades; Sant Tomàs és el més cínic, el que no es creu mai res; Sant Joan és el gran amic, el que obre el camí i Sant Mateu, un ex recaptador d’impostos cridat per Déu, molt tafaner.
Després de Paso distinto, Somorrostro i La Consagración de la Primavera arriba aquest Evangelium. Tal i com explica Rovira es tracta d’un muntatge molt diferent als què ha plantejat fins ara la companyia. En aquest cas es combina l’especialitat de Trànsit, la dansa, i també una vessant més teatral derivada dels fragments bíblics adaptats. La mataronina assegura que aquests canvis en el format i en el tipus de muntatge sempre són un repte per la companyia. Evangelium que es va estrenar el dia 8 de desembre només comptarà per qüestions de calendari amb 5 úniques funcions, fins el 12 de desembre.

Fecha de publicación: 2010-12-09 13:05:24
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (701.44 kb | 02:59 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: