El mataroní Xavi Melero guanya el Butaca al millor actor de musical

L’actor mataroní Xavi Melero guanya el premi butaca al millor actor de musical pel paper de Colate a Hoy No Me Puedo Levantar, el musical de teatre basat en les cançons de Mecano. Aquests guardons, que vota el públic, es van entregar ahir al vespre a l’Artèria Paral•lel de Barcelona. Melero admet que és un moment pletòric de la seva carrera artística.
L’actor mataroní destaca el valor afegit d’uns premis que s’atorguen a partir de les votacions dels mateixos espectadors. D’altra banda, també és destacable el fet que un personatge de l’obra “Hoy No Me Puedo Levantar” hagi estat seleccionat per la crítica especialitzada com a finalista d’aquests guardons.
Xavi Melero ha tingut paraules emotives pels seus companys de repartiment en el musical de Mecano. En aquest sentit, fa extensiu el premi a tota la companyia i apunta que qualsevol actor d’aquesta obra mereixia el premi Butaca que li van entregar ahir al vespre.
Després de deixar enrere Barcelona i el paper de Colate, Melero actua ara a Madrid encarnant un dels protagonistes d’un altre musical. En aquest cas, dels “Cuarenta Principales” que fa un repàs a les cançons que més han sonat en aquesta emissora de ràdio en els més de 40 anys d’història que té la cadena. L’actor mataroní residirà a la capital d’Espanya, com a mínim, fins el mes de maig.

Fecha de publicación: 2010-12-01 16:10:01
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (568.27 kb | 02:25 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: