El CE Mataró demana ajuda a lempresariat de la ciutat

La directiva del Club Esportiu Mataró fa una crida a l’empresariat mataroní i a l’aficionat local perquè siguin agents que col•laborin en la salvació de l’entitat. El vicepresident del club i nou portaveu de la Junta, Josep Maria Cañellas, ha estrenat el càrrec parlant amb Mataró Ràdio.  

Lluís Sardà i Josep Maria Cañellas, president i vicepresident, respectivament, del Club Esportiu Mataró, són empresaris de fora la ciutat. Refermen la seva voluntat de treballar per reconduir l’entitat, però avui, per boca del vicepresident i nou portaveu de la Junta, han expressat la seva voluntat de comptar amb la col•laboració d’empresaris mataronins. Evidentment, a banda d’aquesta crida a l’empresariat de la ciutat, també demanen un esforç als aficionats per tal d’augmentar la xifra de socis.

Tal és la voluntat de Cañellas d’escoltar propostes, suggeriments, oferiments, i també rebre crítiques, és clar, que posa a la disposició de tots els oients el seu correu electrònic. És el següent i el podeu recuperar a MataróNotícies.cat: jmcmataro@gmail.com. El vicepresident oficiós admet que justament ara estan composant la que serà Junta Gestora del club, amb gent que sigui de confiança seva i de Sardà.

Cañellas ha esmentat l’empresari mataroní Eulogio Carmona, ex secretari tècnic de l’entitat. Ahir parlàvem amb ell per explicar la seva voluntat de convocar una manifestació, el dia 12 de desembre, per protestar contra l’actuació de la junta liderada per Sardà i el mateix Cañellas. El vicepresident apunta que Carmona és lliure de convocar les manifestacions que cregui convenients, però deixa anar que la concentració podria ser contraproduent i que, al cap i a la fi, Carmona també s’estarà manifestant conta ell mateix perquè no fa tant formava part de la directiva.

A diferència del que pensen Carmona i altres dirigents esportius i institucionals que ha tingut el club darrerament, Cañellas es mostra convençut que la solució no és pas deixar morir el Club Esportiu Mataró i crear una nova entitat per començar de zero.

Josep Maria Cañellas ha estrenat la seva nova responsabilitat, com a portaveu de la junta directiva, parlant amb Mataró Ràdio. La intenció és deixar de banda l’obscurantisme que massa sovint ha envoltat el club aquests últims anys. La nova política de transparència ha de fer més propers a la ciutat els dirigents del Mataró. Sardà, Cañellas, o el directiu de màrqueting i primer equip, Florenci Altés, no són de la capital del Maresme i, en alguns moments, ha semblat que volien dirigir el club amb un comandament a distància.

De totes maneres, encara ens faltarà veure l’entrada oficial d’aquests directius al club. El moment en el qual, aquesta junta gestora, deixi de ser oficiosa, per fer-se càrrec del Mataró amb totes les seves conseqüències.

En el terreny estrictament esportiu, Cañellas ha expressat el seu agraïment a Gerard Floriach, actual entrenador del primer equip, de qui ha dit que és un home de club com els que fan falta ara mateix. De totes maneres, el vicepresident aposta per fitxar un altre entrenador, sempre que el club pugui oferir garanties econòmiques al nou tècnic.

Sigui com sigui, després de molts dies, hem aconseguit fer un repàs acurat de l’actualitat del club amb una veu autoritzada de la junta directiva. Josep Maria Cañellas, el nou portaveu del Mataró.

    

Fecha de publicación: 2010-11-23 12:51:06
Calidad del audio: 16khz, bitrate: 32
Descargar podcast (1.54 MB | 06:43 minutos) Comentarios: 0

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario: